Femeia de 74 de ani care a născut două fete gemene se află în terapie intensivă

Cea mai bătrână mamă din lume se află încă în terapie intensivă.

Erramatti Mangayamma, femeia în vârstă de 74 de ani , care a devenit faimoasă după ce a născut două fetițe gemene, se află încă în spital în terapie intensivă. Femeia în vârstă de 74 de ani și soțul ei au născut două fete prin reproducere asistată, declarând că nu și-au pierdut niciodată speranța de a deveni părinți.

Caz unic în India: a născut două gemene la vârsta de 74 de ani

Femeia, urmată constant de-a lungul sarcinii a fost internată la terapie intensivă după naștere, iar starea ei nu pare să se îmbunătățească deocamdată. Copiii, au fost încredințați unui cuplu de rude. Chiar dacă se află încă în spital fetițele sunt  stabile iar starea lor de sănătate se îmbunătățește pe zi ce trece.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.