Femeia care a fost incendiată în fața tribunalului a murit azi noapte: supraviețuise unui viol în grup

Femeia care a fost arsă vie în urmă cu două zile a murit azi noapte într-un spital din Delhi.

Tânăra de 25 de ani a fost victima unui viol în grup din martie. În loc să tacă, femeia a raportat violatorii, care de atunci au încercat să facă orice pentru a o înpiedica să vorbească , până a-i  amenința și familia cu moartea.

Citește și O femeie care a supraviețuit unui viol în grup, a fost incendiată în fața tribunalului

Violul datează din martie 2019, când doi bărbați din satul său au violat-o și au filmat scena. Astăzi, 5 decembrie 2019, în timp ce se îndrepta spre sala de judecată, a fost atacată de 5 bărbați care au stropit-o cu benzină și i-au dat-o foc. Printre cei cinci atacatori, se numără și cei doi bărbați acuzați de viol.

În urmă cu două zile, au atacat-o în timp ce se îndrepta  la tribunal pentru prima audiere a procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.