Femei declarată moartă de medici, se trezește în mijlocul înmormântării: ” Miracol !”

Fusese declarată moartă de medici , dar s-a trezit în mijlocul înmormântării . O poveste din India  care te face să strigi: ”Este un miracol” , dar nu este decât vorba de un malpraxis medical  senzațional .

Malati Chougule , în vârstă de 55 de ani suferea de febră mare de zile întregi , își pierduse cunoștința și fusese dus în spital în orașul Belagavi din statul indian Karnataka. Medicii, după ce au supravegheat-o câteva ore, au încercat să o reînvie, dar  nereușind, au declarat-o moartă . În acel moment, spitalul a dat vestea groaznică membrilor familiei femeii, care au readus cadavrul în satul ei.

Citește și O femeie a fost bătută atât de rău încât familia nu a recunoscut-o

După cum relatează TheIndu.com , rudele femeii s-au întors acasă, începând pregătirile pentru ritul funerar conform traducerii hinduse. Trupul fusese lăsat o noapte întreagă în curte, dar, în timp ce membrii familiei se strângeau pentru rămas bun, femeia deschise brusc din nou ochii . Mulți au strigat că este un miracol, dar un tânăr membru al familiei, student la medicină, a încercat, fără probleme, să explice că a fost pur și simplu o comă temporară .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.