Felicity Kadlec și Kelly, păpușa ei cu aspect de un zombie

Cazul fetei care s-a îndragostit  de păpușa ei ..zombie.

Acest caz ciudat despre care au vorbit multe ziare este o poveste greu de crezut…Primul lucru la care te-ai gandi este ca este o informație falsă, dar credeți-ne, nu este .

Protagosnista acestei povești se numeste Felicity Kadlerc Rossi, o tânănră de 16 ani, aparent normala și inteligente. Cu toste acestea, Felicity a apărut  pe paginile ziarelor în luna august al anului trecut. O poveste pe cât de ciudată pe atat de înfricoșătoare.

Povestea nu se concentrează asupra tinerei de 16 ani, ci asupra păpușei cu aspect “zombie”

Acesta păpușa Kelly a primit-o în cadou cand avea doar 13 ani. Deja, un astfel de cadou ar putea fi un motiv de bârfă, dar, gusturile nu se discuta… În fine..Pe micuța  Kelly, această păpușă nu a speriat-o deloc, dimpotrivă…

Problema apare totuși când un obiect decorativ simplu se transformă în ceva mai mult și acesta este exacct  ceea ce s-a întâmplat cu Kelly.

De fapt, Felicity pretinde că are o relație romantică cu Kelly și  pentru a dovedi aceasta, chiar și-ar fi tatuat numele pe brațul ei.

Într-un interviu, fata a spus următoarele:

“La început am considerat-o doar o păpușă, dar acum, când am 16 ani, am început să simt un sentiment real de iubire față de ea. La început am încercat să resping acest sentiment, dar acum nu mai pot nega acest lucru. Am avut băieți în trecut și cred că sunt și eu m-am  îndrăgostit, dar nu am reușit niciodată să mă simt ce simt când sunt cu Kelly.

Citește și O pasageră a companiei United Airlines a fost înțepată de scorpion în timpul zborului

”Kelly și cu mine avem o relație intimă, care evoluează într-un mod normal. Sunt atat de îndrăgostită de ea încât caut o cale să mă pot căsători cu ea în septembrie. Luna septembrie este specială pentru noi, deoarece amândouă ne-am născut în acea lună. Relația noastră a avut urcușuri și coborâșuri, pentru că am trăit un conflict interior cu mine . Nu îmi dădeam seama dacă era corect sau nu. În ultimii ani mi-am dat seama că nu pot lupta împotriva sentimentelor mele, așa că am decis să le accept”.

51754577 130296564684001 5387649766861570048 n 1În mod clar acest  caz  a alarmat familia și prietenii fetei dar răspunsul ei în fața criticilor a fost întotdeauna același.

”Nu-mi pasă ce gândesc ceilalți, pentru că știu că această  relație mă face fericită, o iubesc cu adevărat și acesta este singurul lucru care contează.”

În acest moment vă voi spune părerea mea despre acest caz. Există două posibilități:

Primul este că Felicity încearcă pur și simplu să se pună în centrul atenției inventând această poveste de dragoste absurdă..

A doua ipoteză, pe de altă parte, cu siguranță mai întunecată. Dacă tot ce este spus este adevărat, atunci mai mult decât o știre unică, și ar trebui să vorbim despre o tulburare mentală. Ce fată în toate mințile ar putea să se îndrăgostească de o păpușă și să pretindă și să afirme că are o relație intimă cu ea ?

Cu toate acestea, anul trecut în septembrie Felicity se pare că s-a căsătorit cu păpușa ei ( vezi profilul ). Ce putem să mai spunem… Casă de piatră?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.