Febra Nilului, crește frica în Italia! Zece persoane au fost internate în spital

Zece persoane sunt spitalizate din cauza febrei  Nilului (sau a bolii West Nile ) la spitalul Maggiore din Lodi, informează presa italiană SkyTg24. Pacienții, cu vârste cuprinse între 49 și 79 de ani, prezintă simptome diferite, cum ar fi dureri de cap, febră, greață, vărsături și erupții cutanate, iar din acest motiv au fost internați în diferite secții, inclusiv Neurologie și Medicină. Cel mai grav pacient este internat cu diagnosticul de mielită.

O mușcătură de păianjen a ucis o româncă de 51 de ani din Italia

Nu există niciun tratament pentru această boală

„Nu există niciun medicament pentru această boală”, explică șeful bolilor infecțioase Angelo Regazzetti. „Terapia – adaugă el – este simptomatică și, desigur, nu există niciun posibil vaccin.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.