Febră mare și cefalee, doctorii îl trimit acasă: un copil de 6 ani a murit de meningită

Pentru medici  copilul  exagera dar în realitate Oliver era grav bolnav și a murit la scurt timp după ce a fost vizitat. Băiatul de 6 ani a fost dus de urgență la spital cu febră mare. Copilul se plângea dureri de cap și avea pete ciudate pe piele.

Femeia a declarta presei americane The Sun, că după ce i-au consultat  băiatul medicii ar fi spus că nu era nimic grav, dar ea a insistat spunând că îi este teamă că ar fi vorba de meningită. Medicul ironic a întrebat-o dacă a văzut diagnosticul pe Google și chiar a certat-o, spunând că exagerează și că este paranoică.

Citește și  O tânără a fost hărțuită sexual de zeci de bărbați chiar în noaptea de Revelion: imaginile au devenit virale

Atât mama cât și copilul au fost trimiși acasă. Chiar dacă femeia nu era convintă, a decis totuși să se încreadă în cuvintele medicului și a plecat. La câteva ore, însă, starea copilului sa înrăutățit și a murit sub ochii mamei și tatălui său.

Faptele datează din octombrie anul trecut, dar în urma autopsiei și al unui raport de expertiză a reieșit că dacă băiatul ar fi fost tratat imediat, astăzi ar fi putut fi în viață. Familia a ales să procedeze pe cale legală iar acum doctorul care l-a vizitat și două asistente medicale sunt anchetați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.