Fauci: “Pandemia încă nu s-a terminat “

Pandemia de Covid-19, care „a devastat o întreagă lume în patru luni, încă nu s-a terminat ”. Aceasta este opinia autoritară a lui Anthony Fauci, epidemiologul american și consultant principal la Casa Albă, care a vorbit într-un mesaj video în cadrul unei conferințe a Organizației pentru Inovare în Biotehnologie.

Fauci, care a numit pandemia „cel mai rău coșmar al meu”, a subliniat cele peste 7 milioane de cazuri de contagiune și 400 de mii de decese la nivel global se datorează contagiozității virusului și mobilității globale a persoanelor infectate.

În ultimii 20 de ani crescătoriile de pui s-au dublat. Avertismentul unui medic: ”Risc crescut de gripă aviară”

“Există milioane și milioane de infecții în întreaga lume. Și încă nu s-a terminat. Și se condensează într-o perioadă foarte mică de timp”, a spus expertul american, spunând că a fost surprins de “cât de repede” virusul “a măturat lumea “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook și Twitter 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.