Fauci: „În SUA este probabil ca numărul victimelor Covid-19 să se oprească la 60 de mii de morți”

Statele Unite ar putea avea mai puține decese din cauza coronaviruslui decât s-ar aștepta. „Cel mai probabil” se va opri în jur de 60 de mii. Aceast lucrua a fost declarat Anthony Fauci, imunologul italian-american care participă la grupul de lucru al Casei Albe pentru lupta împotriva Covid-19. “Datele reale pun că este foarte probabil să avem un efect pozitiv clar din măsurile de resctricție luate “, a spus Fauci într-un interviu acordat NBC.

Studiu Harvard: cu cât este mai mare poluarea, cu atât mortalitatea Covid este mai mare

„Cred că vom vedea o scădere și se că vom avea 60 de mii, în loc de 100 de mii sau 200 de mii de decese. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.