Fauci avertizează: „Noua normalitate va fi să fii mereu vigilent, deoarece virusul va rămâne”

Anthony Fauci a spus că, deși este posibil ca Statele Unite să revină la normalitate până în a doua jumătate a acestui an, cetățenii trebuie să se pregătească pentru a răspunde la coronavirus pe măsură ce situația evoluează.


Dacă normalitatea înseamnă să nu mai fim atenți la nimic, atunci nu ne vom întoarce niciodată la acea normalitate. Pentru mine ar fi anormal, pentru că de acum înainte trebuie să fim mereu vigilenți. Pentru mine acesta este noul normal: constanta vigilenţă“, a declarat Fauci.

Citește și Covid, China va folosi teste anale pentru a verifica infecția

Răspunsul la un virus în evoluție poate necesita modificări ale tratamentelor și vaccinurilor, a spus Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase. “Trebuie să fim pregătiți că acesta va fi un virus evaziv și poate va trebui să facem unele modificări în intervențiile noastre, indiferent care ar fi acestea: un vaccin actualizat sau chiar diferite tipuri de anticorpi monoclonali”, a spus el.

Deci da, există lumină la capătul tunelului – a concluzionat Fauci – Vom începe să ne apropiem de un anumit grad de normalitate când intrăm la sfârșitul toamnei acestui an, dar trebuie să fim cu ochii pe virusul și presiunea noastră asupra acestuia. Altfel ar putea scăpa de sub control. “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.