Fatalitate tragică. O fetiță de 2 ani s-a pus la somn și nu s-a mai trezit: ”Nu era bolnavă”

Când s-a dus la culcare era perfect sănătoasă, dar a doua zi dimineață nu s-a mai trezit. Aaliyah Jayde Nolan, în vârstă de 2 ani, a murit în pătuțul ei din casa părinților în  Alsager, Cheshire. Fetița nu era bolnavă și nu prezenta niciun simptom că s-ar simți rău, dar a doua zi  când mama ei s-a dus să o trezească, și-a dat seama că era moartă.

Citește și Un bărbat a murit după ce a tachinat prea mult un șapre cobra / VIDEO

O dispariție tragică care a lăsat o durere imensă întregii familii. Decesul s-a produs pe 23 ianuarie,iar familia a pornit o strângere de fonduri online pentru a putea suporta cheltuielile înmormântării. Autoritățile au anunțat că vor deschide o anchetă în acest sens și se va efectua o autopsie pentru a descoperi cauza exactă a morții, a raportat Mirror, dar cel mai probabil fetița a murit de moarte naturală, o fatalitate tragică.

Întreaga comunitate este sub șoc. Prietenii, rudele și cunoscuții fac totul pentru a sprijini familia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.