Fetița din fereastră: o fetiță de 6 ani a fost gasită într-o casă plină de mizerie și infestată cu viermi

Danielle “Dani” Crockett a fost salvată de poliție după ce o persoană care trecând prin Florida a văzut-o pe micuță prin crăpătura unei ferestre în iulie 2005. Pe atunci Dani avea doar 6 ani. Alertând poliția, autoritățile au intrat cu forța în acea casă și s-au trezit în fața unui scenariu dezolant: încăperea era plină urină, fecale, viei și gândaci.

Dimensiunea încăperii unde a fost găsită fetița era de dimensiunea unui cămări. Într-un colț al camerei se afla saltea mică plină de mucegai pe care umblau gândacii. Trupul scheletric al copilei era acoperit cu viermi și păduchi. Nu avea haine, doar  un scutec murdar și greoi, scrie Mirror.

Detectivul de poliție, Mark Holste, care a fost primul pe scenă, a spus presei locale:

 

“A fost cea mai gravă situație de neglijență pe care am văzut-o vreodată”. Dani a fost imediat transferată la Spitalul General din Tampa, unde medicii au descoperit că nu  merge, nu vorbește și nu mănâncă alimente solide. Potrivit The Epoch Times, fetița cântărea cât un copil de aprope 3 ani.

Directorul de psihologie pediatrica de la Universitatea din Florida de Sud, dr. Kathleen Armstrong, a declarat pentru Tampa Bay Times că 85% din creierul unui copil se dezvolta în timpul primilor 5 ani de viață.

Citește și Corpuri umane lăsate să se descompună și devorate de șobolani: scandal la centrul de studiu de la Universitatea din Paris

În 2007, Dani a fost adoptată de Bernie și Diane Lierow. Cupul și-au dorit întotdeauna o fetiță și erau fericiți să o aducă în familie, în ciuda problemelor de sănătate. Familia a dus-o pe Dani la plajă, au început să facă mai multe terapii, au înscris-o în școli publice, cursuri de educație specială și sesiuni de terapie lingvistică privată.

Acum fetița din casa ororilor a împlinit 20 ani și s-a mutat din casa părinților ei adoptivi într-o comunitate în care locuiesc mai multe persoane cu probleme. Nu știe nici să scrie și nici să citească, dar este fericită.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.