Farmacistul care a distrus 500 de doze de vaccin Covid se va confrunta cu 20 de ani de închisoare

Farmacistul american care a distrus voluntar 500 de doze de vaccin, deoarece era convins că va schimba ADN-ul oamenilor, a pledat vinovat. Steven Brandenburg , un angajat în vârstă de 46 de ani al Advocate Aurora Healt, o organizație de sănătate nonprofit din Milwaukee, cu 15 spitale, 150 de clinici și 70 de farmacii din estul Wisconsin, este acuzat că a scos intenționat din frigider 57 de flacoane cu 570 de doze de vaccin anti-Covid Moderna în  decembrie anul trecut.

Fără refrigerare, farmacistul a făcut serul ineficient. Acum, bărbatul se confruntă cu 20 de ani de închisoare cu două acuzații și o amendă de 250.000 de dolari. Potrivit rapoartelor mass-media americane, Brandenburg a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției de a fi încercat să facă sute de doze de vaccin anti-Covid ineficiente.

Citește și O altă creștină minoră a fost răpită. «Forțată să se căsătorească cu răpitorul și să se convertească la islam»

El a fost acuzat de două acuzații de tentativă de manipulare a produselor „cu indiferența față de riscul ca o altă persoană să poată fi pusă în pericol de moarte sau vătămare corporală”. Farmacistul, potrivit presei internaționale, a recunoscut că a crezut în diferite „teorii ale conspirației” și a spus că este „sceptic în ceea ce privește vaccinurile în general și vaccinul Moderna în special”.

57 de persoane primiseră serul pentru a se proteja de Coronavirus din acele doze manipulate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.