Farmacistul american care a distrus 500 de doze de vaccin: „Covidul nu există și Pământul este plat”

Farmacistul nu este convins doar că Covid-19 este o farsă , dar crede că Pământul este plat și că cerul este de fapt un „scut creat de guvern pentru a împiedica indivizii să-L vadă pe Dumnezeu”. Vorbim despre Steven Brandenburg, farmacistul american care a fost arestat pe 31 decembrie pentru sabotarea a aproximativ 500 de doze de ser anti-Covid Moderna .

I-a fost emis un mandat de percheziție de către FBI, raportat de „The Daily Beast”, și depus la începutul acestei luni, după analiza un iPhone, un laptop și un stick USB confiscate când a fost arestat.

Autoritățile federale l-au acuzat pe Brandenburg că a distrus intenționat 570 de doze de vaccin prin îndepărtarea de două ori a unei cutii care conținea flacoanele dintr-un frigider la Advocate Aurora Health Systems din Grafton, unde a lucrat în schimbul de noapte. Bărbatul era conștient de faptul că această acțiune ar putea distruge serul anti-covid, care poate supraviețui doar până la 12 ore în afara frigiderului, au confirmat procurorii. Dozele deteriorate au fost ulterior administrate la cel puțin 57 de pacienți. Potrivit poliției, prejudiciul estimat este de aproximativ 11.000 de dolari.

Citește și O mamă și-a sufocat fiul autist obligându-l să înghită bucăți de burete: avea doar 10 ani

În cererea mandatului de percheziție se evidențiază faptul că farmacistul era convins că lumea din jurul său „nu era ceea ce părea”, conform celor spuse de un coleg anchetatorilor. „Unele dintre teoriile conspirației pe care le-a spus au inclus: pământul este plat ; cerul nu este real, mai degrabă este un scut creat de guvern pentru a împiedica indivizii să-l vadă pe Dumnezeu; și Ziua Judecății vine . “, se citește în declarația sa de 26 de pagini.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.