Fără suflet. A dus sarcina până la sfârșit și și-a sufocat gemenii: o femeie în vârstă de 25 de ani a fost arestată

A rămas însărcinată cu doi gemeni și spunea că îi dorește enorm de mult, dar imediat după ce a născut  a luat un prosop și o pătură și i-a sufocat încercând să facă pe toată lumea să creadă că micuții s-au născut morți. Povestea cumplită vine din Statele Unite, unde tânăra mamă, Maya Caston, în vârstă de 25 de ani , a fost arestată de poliție și acum trebuie să răspundă pentru acuzația de infanticid. Tragedia a fost descoperită pe 8 ianuarie, când poliția și serviciile de urgență au găsit corpurile fără viață a micuților, o fetiță și un băiat  în casa familiei de pe Rountree Drive, în nordul județului St Louis, Missouri .

Potrivit celor reconstituite de agenți, Caston a sunat poliția miercurea trecută spunând că a născut  pe neașteptate  și că cei doi copii s-au născut deja morți. O reconstrucție refuzată în întregime de investigații și examene medicale pe trupurile celor doi bebeluși .  Potrivit medicilor cei doi copii au murit sufocați. Femeie că a fost acuzată de crimă și arestată.

Citește și Germania, o fetiță a fost închisă în întuneric ani de zile de familie

Potrivit anchetatorilor, tânăra de 25 de ani a acoperit gura și nasul micuților cu un prosop și o pătură așteptând să moară fără milă. O alegere inexplicabilă pentru investigatori, în condițiile în care legile din Missouri permit unei mame să-și lase copilul nou-născut într-o unitate medicală fără a fi acuzate de abandon.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.