Fără milă: un bătrân de 73 de ani masacrat în bătaie în timpul unui jaf, atacatorii sunt deja liberi / VIDEO

Fără milă: un bătrân de 73 de ani masacrat în bătaie în timpul unui jaf, atacatorii sunt deja liberi

A încercat să reziste furtului de mașină al fiului său și pentru asta a trebuit să înfrunte furia a doi tineri gangsteri, care l-au trimis la spital . Un bărbat în vârstă de 73 de ani este încă spitalizat , victima unui atac nemilor  în apropiere de Melbourne , Australia.

Episodul datează de acum zece zile și a avut loc în suburbia Sf . Kilda . Potrivit portalului local 7news , victima este Simon Baric , în vârstă de 73 de ani , care a încercat să se confrunte cu doi tineri tâlhari care au încercat să fure mașina fiului, care la acel moment se afla în străinătate. Unele camere de securitate instalate pe stradă au imortalizat incidentul: în videoclip, bătrânul se afă în fața a doi tineri înarmați cu un baston.

O mamă și cele două fiice ale sale au murit izbite în plin de un tren

Simon Baric   lovit cu pumnul chiar când era pe pământ, a fost internat cu mai multe fracturi , inclusiv una, foarte gravă, la nivelul craniului. Bărbatul este încă în spital și va rămâne cel puțin încă două săptămâni, în timp ce fiul său s-a întors imediat din străinătate pentru a fi lângă el. Cei doi tineri, după cum raportează Herald Sun, au fost deja eliberați pe cauțiune .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.