Fără milă….. O copilă de 4 ani a fost ucisă cu bestialitate de mama ei

Fără milă….. O copilă de 4 ani a fost ucisă cu bestialitate de mama ei

Chiar dacă sunt o mamă severă, copiii mei trebuie să înțeleagă ce au voie și ce nu au voie să facă….. Poate că nu sunt cea mai bună mamă, dar îmi dau tot interesul să-mi cresc copiii așa cum trebuie” , acestea sunt ultimele mesaje scrise pe Facebook ale unei ”mame care și-a ucis cu bestialitate fiica de 4 ani.

McKenna Cawley, în vârstă de 23 de ani, originară din Arkansas, în Statele Unite, este acuzată că și-a ucis copila în bătaie. Micuța McKinley după ce a leșinat din cauza loviturilor primite a fost dusă la spital unde a decedat.

Un băiețel de 5 ani bolnav de autism, acuzat de ”hărțuire sexuală”: îmbrățișa și săruta colegii la grădiniță

Micuța McKinley ar fi suferit multe abuzuri din partea mamei, potrivit departamentului local de poliție. Autoritățile așteaptă  rezultatele autopsiei  pentru a determina cauza morții, chiar dacă, după cum se poate imagina decesul ar fi survenit în urma leziunilor interne grave cauzate de lovituri.

Soțul ei, Everette Cawley, în vârstă de 23 de ani, a fost acuzat că a ignorat abuzurile soției asupra copilei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.