Fara mila: naste un copil din ”flori” si-l arunca afara de pe geam

Fara mila: naste un copil din ”flori” si-l arunca afara de pe geam

O tânără din China în vârstă de 22 de ani a rămas însărcinată. Nu era căsătorită, iar după ce a născut a decis să se descotorosească de copil aruncându-l afară pe geam. Pe toată perioada sarcinii ea a ascuns faptul că era însărcinată. În momentul durerilor, chiar dacă femeia era singură acasă nu reușit să-și ducă până la sfârșit planul diabolic.

 

Momentul în care copilul a fost aruncat afară pe geam a fst văzut de vecini care au chemat imediat poliția. Din fericire, colilul a rămas agățat cu cordonul ombilical de pervazul de le geam. Potrivit rapoartelor Daily Mail, un bărbat a ajuns la copil cu ajutorul unei scări. Copilul a fost salvat și dus de urgență  la spital.

 

Nou-născutul avea încă cordonul ombilical iar medicii au declarat  că condițiile lui de sănătate sunt stabile. Între timp, mama a fost identificată și arestată. Femeia a recunoscut fapta și și-a motivat gestul spunând că nu era căsătorită și îi era rușine să meargă pe stradă cu un copil ”din flori”.

 

Te-ar putea interesa și Violentele a doua badante romance intr-o casa de batrani: ii obligau sa inghita propriile fecale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.