Fără mâini, un tânăr și-a înjughiat tatăl cu foarfeca pe care o ținea între degetele de la picioare

În urma unei discuții aprinse Rory O’Connor un tănăr de 23 de ani, născut fără mâini, și-a înjunghiat atăl în piept cu o foarfecă pe care o ținea între degetele de la picioare.

O tregdie evitată în Cardiff, Marea Britanie.

Bărbatul, grav rănit a fost transportat de urgență la spital și supus unei intervenții chirurgicale.

În urma anchetelor s-a constatat că în timpul discuției, bătrânul s-a întors cu spatele și atunci Rory l-a înjunghiat. O decizie ”matură”, după spusele tânărului, care de recent a fost lovit de tatăl său cu un tub de plastic în stomac.

În timpul procesului, tatăl a declarat că incidendul nu-l va împiedica să-i acorde fiului tot sprijinul de care acesta are nevoie și că singura îngrijorare este bunăstarea lui.

Rory a explicat judecătorilor că de mic copil, din cauza handicapului său, a dezvoltat o depresie gravă și că nu va putea fi judecat confrom standardelor comune.

Potrivit The Sun, tânărul a primit o pedeapsă de 100 de muncă în folosul comunității.

O pedeapsă bine meritată potrivit căreia va avea  posibilitatea de a întâlni alte persoane și de a obține o mai mare independență.

Te-ar putea interesa și  O copilă de 3 ani a murit de foame, după ce mama a plecat să se distreze în oraș

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.