Fără domiciliu stabil și fără permis, o româncă avea 150 de mașini înmatriculate pe numele ei

Fără domiciliu stabil și fără permis, o româncă avea 150 de mașini înmatriculate pe numele ei . Mașinile erau folosite pentru săvârșirea infracțiunilor. Femeia a fost raportată și va trebui să plătească o amendă de 80.000 de euro

Aventura a implicat o româncă fără adăpost de 26 de ani, care trăiește la Bologna. Mașinile erau folosite pentru săvârșirea infracțiunilor sau ca mijloc de evadare după jafuri. Ancheta, care a început la Milano,  iar polițiștii din Bologna au denunțat femeia pentru fals, uz de fals și declarații false. Va trenbui să plătească o amendă de 80.000 de euro.

Ea a negat la început că ar fi proprietarea mașinilor. Dar când românca de 26 de ani a fost audiată , agenții au observat neconcordanțele între versiunea furnizată ei și documentele oficiale. Vehiculele implicate  au fost raportate și anulate de către Pra (Registrul mașinilor publice). Pe măsură ce sunt identificate pe teritoriul național, vehiculele vor fi confiscate, scrie TgCom24.

Oroare : doi copii au fost uciși în bătaie pentru că și-au făcut nevoile pe stradă

“Până acum am identificat aproximativ 15 vehicule”, a spus comandantul operațiunii.

Din anchete a reieșit   că femeia avea și un număr de TVA pentru vânzarea și cumpărarea  vehiculelor profitând de o lege italiană, legea Dini, care îi permitea să plătească suma  de 100 de euro pentru a face transferul de proprietate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.