”Fără aparate pulmonare în cazurile fără speranțe” recomandările medicilor britanici anti-Coronavirus

În țara reginei Elisabeta, echilibrul epidemiei de coronavirus se agravează. În weekend, s-ar putea număra o mie de victime pe zi. Și din acest motiv, potrivit unui document publicat de British Medical Association, medicii riscă să se confrunte cu o alegere amară: cui salveze viața.

Pacienții care au cele mai multe șanse să moară  pot fi lăsați fără ventilatoare pulmonare. Într-un nou document publicat de Asociația Medicală Britanică, medicii britanici au definit linii directoare dacă NHS va copleșit de noi cazuri de Coronavirus pe măsură ce epidemia se îndreaptă spre apogeu. Zilele trecute, în Marea Britanie, a  existat o creștere semnificativă a deceselor cauzate de Covid-19 și, potrivit experților, s-ar putea ajunge la o mie de decese pe zi până în weekend.

Coronavirus, scene dramatice: cadavre abandonate în mijlocul străzilor sau în ghenele de gunoi

Medicii vor putea fi obligați să aleagă. Aceasta înseamnă că unui număr mare de pacienți li s-ar putea refuza asistența medicală: cei cu un prognostic nefavorabil ar putea rămâne fără tratamentul care le-ar pot salva viață, chiar dacă condițiile lor se îmbunătățesc, după cum se precizează în The Guardian.

Numărul de decese în Regatul Unit depășește două mii. Potrivit datelor Ministerului Sănătății britanic actualizate până  pe 1 aprilie, în ultimele 24 de ore au avut loc 563 de noi victime concentrate în principal în Anglia și Londra, ceea ce aduce numărul total de victime la 2.352. Numărul infecțiilor semnalate au ajuns la 29.474.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.