Familia vegană a adoptat un …porc: riscă să fie dați afară din locuință

O familie vegană riscă să-și piardă locuința, deoarece este obligată să-și părăsească locuința deoarece au adoptat un porc ca animal de companie.   Georgie Williams, în vârstă de 47 de ani, l-a găsit pe Arlo, porcul adoptat, într-o fermă fiind stare îngrozitoare  așa că a decis să-l salveze din această tristă situație și de la măcel, ducându-l acasă.

A fost un gest de iubire de altruism care totuși ar putea costa cu scump familiei din moment ce risca să-și piardă casa din Crowborough, în East Sussex.  Omul va trebui să aleagă, în termen de câteva săptămâni, să părăsească casa cu familia sau să abandoneze porcul.

 

O mamă și-a aruncat copiii de la etajul al treilea: ” O voce mi-a spus că ei sunt diavoli”

Familia a primit animalul ca fiind unul dintre ei chiar dacă la început porcul a fost timid și speriat, astăzi el s-a adaptat cu toți , chiar și cu cei doi câini ai familiei, scrie Daily Mail. Separarea de el acum ar fi ca și cum s-ar separa  de un membru al familiei:

 

“N-am crezut niciodată că un porc ar putea fi așa. Este mai inteligent, mai iubitor și mai atașat emoțional decât un câine “, a explicat femeia. Familia trebuie să lupte împotriva locuitorilor din cartier, care nu sunt mulțumiți de prezența porcului.  Familia a început să culeagă semnături pentru a obține permisiunea de a-l ține pe Arlo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.