Familia regală, Elisabeta și-a pălmuit în public nepotul „Nu te certa cu mine, sunt regina”

A fost Elton John cel care a povestit publicației Daily Mail că personal a fost martor la un episod în care regina Elisabeta a II-a l-a pălmuit pe nepotul său Viscontul Linley în public, strigând: „Nu te certa cu mine, eu sunt regina!”, iar fiecare cuvânt al ei era urmat de câte o palmă. Cântărețul relatează aceste scene în noua sa autobiografie intitulată „Me”.

Bullying: un elev evreu amenințat cu bătaia, obligat să sărute pantofii unui elev musulman

În cartea sa Elton John povestește alte episoade despre familia regală și, în special, despre regretata sa prietenă Lady Diana. Conform celor relatate în autobiografie, de exemplu, în timpul unei petreceri din Londra, a avut loc o luptă între Richard Gere și Sylvester Stallone pentru Lady Diana.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.