Familia pregătește înmormântarea, dar ”mortul” se trezește. Tot satul crede într-un miracol

Familia pregătește înmormântarea, dar ”mortul” se trezește

Nu vă vine să credeți, dar s-a întâmplat cu adevărat în Italia, în satul Montecalvo Irpino, provincia Avellino la începutul anului. Bărbatul în vârstă de 74, Mario Lo Conte, suferea de o boală cruntă, iar pentru el nu mai era nimic de făcut. Până și medicii au confermat decesul. Ajuns acasă, Mario a deschis ochii…

Înmormântarea era gata, doar că omul mort dispăruse.

Atunci când  părea că nu mai era nicio speranță pentru Mario Lo Conte,  el a trezit, lăsând toată lumea fără grai. Bărbatul a fost internat în stare gravă în Ariano Irpino, iar medicii au fost clare: nu mai e nimic de făcut. În mod neașteptat însă, bătrânul și-a redeschis ochii. În sat mulți astăzi strigă la “miracol”. Familia tocmai se hotărâse să-l aducă acasă, pentru a-i pregăti înmormântarea scrie publicația italiană Repubblica, când Lo Conte s-a trezit.

De azi, amenzi usturătoare pentru cei care aruncă chiștoacele de țigări pe jos

”Padre Pio mi-a făcut această favoare. Sunt un om credincios, calm și accept orice suferință”, a spus eroul poveștii pentru canalul de televiziune Otto Channel. Înmormântarea a fost anulată și omul a fost spitalizat pentru investigații la spitalul San Giovanni Rotondo.

“Mulți mă cheamă să mă întrebe cum sunt, dar nu-mi amintesc nimic… credința ma mântuit”.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.