Falsa printesa, hoata adevarata: a inlocuit bijuteriile cu cuburi de Knorr

Falsa printesa, hoata adevarata: a inlocuit bijuteriile cu cuburi de Knorr

O falsă prințesa din Emiratele Arabe a  jafuit una din cele mai cunoscute bijuterie din Paris de peste un milion și jumătate de euro înlocuind pietrele prețioase cu cuburile de Knorr. Jaful a avut loc în centrala și hiperchica rue Saint-Honoré.

 

Miercuri seara, în jurul orei 21:00, potrivit emisiunii LCI, o femeie care s-a dat drept o prințesa din Emiratele Arabe Unite a intrat în bijuteria  „Ermel” și cu un aer de bogată și timp de mai bine de o oră a cerut să i se arate pietre prețioase . cel mai frumos. După ce a ales bijuteriile a cerut vânzătorului să le pună deoparte într-o cutie pentru că   va trece a doua zi și va plăti bijuteriile. În acel momen prefacându-se că vorbește la telefon cu soțul ar fi profitat de neatenția vânzătorului și a scos pietrele prețioase înlocuindu-le cu multă dexteritate cu cuburile de Knorr.

 

Înainte de închiderea magazinului, comerciantul a așezat caseta în seif. Însă ieri, așa-zisa printesă nu s-a prezentat să ridice bijuteriile. Însuspectit, vânzătorul s-a dus la seifpentru a pune pietre înapoi în expoziție, dar surpriză !  În locul bijuteriilor a găsit ceea ce la început i se păreau bomboane de ciocolată, dar apoi s-au dovedit a fi cuburi de Knorr.

Citește și Catelusul cu mustata Salvador Dalì caută o casa: a fost abandonat

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.