Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, a fost arestat: distrugea vila cantaretului

Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, a fost arestat: distrugea vila cantaretului

Geamurile  ferestrelor au fost sparte și conductele apei distruse.

Fostul partener al lui George Michael, Fadi Fawaz, a fost arestat noaptea trecută sub acuzația de a încerca să distrugă vila în valoare de 5 milioane de lire sterline pe care o deținea cântărețul.

 

Poliția ar fi fost chemată de unii vecini care l-ar fi văzut pe Fawaz pe acoperișul casei din parcul Regent, pe care o ocupase de la moartea lui George, în ziua de Crăciun 2016. Vilă era diatrusă în mai multe locuriiar geamurile ferestrelor sparte.  Potrivit unor surse, Fawaz, vizibil alterat, striga: “Nu plec de aici, vreau să rămân aici”. Poliția a cerut intrevenția pompierilor pentru a opri scurgerile de apă cauzate de conductele deteriorate.

 

 

Fawaz un coafez de 46 de ani, a devenit “faimos” după logodna sa cu George Michael. În testament cântărețul nu pare să se fi gândit la el lăsând casa la Londra surorii sale. Fawaz nu a acceptat acestă decizie și nu avea nicio intenție să plece. O sursă apropiată familiei cântărețului decedat a declarat publicatiei The Sun : “Fadi a refuzat să plece din casă în ciuda mai multor scrisori și solicitări din partea avocatului  în ultimele 18 luni …”

 

Fadi susține că i sa acordat permisiunea de a trăi acasă de  George chiar înainte de moartea lui. Fadi a fost arestat dar eliberat câteva ore mai tâziu. Ancheta împotriva lui este în curs de desfășurare.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Un copil de 3 luni moare dupa ce a cazut din bratele mamei in timpul unui scandal in strada

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.