Faceți cunoștință cu Santos, puiul de focă salvat din incendiile din California / VIDEO

Se numește Santos și este vedeta zilei pe web. Puiul de focă a fost găsit datorită unui cetățean într-o parcare din Reswood City, California. Pompierii au intervenit și l-au salvat, ducându-l în stația lor. Aici a fost fotografiat și filmat în timp ce trăgea un pui de somn, o imagine care a cucerit rețelele de socializare. Santos a fost apoi dus într-un centru specializat, unde va fi examinat pentru a-i identifica sexul, vârsta și starea de sănătate, deși, potrivit specialiștilor, la prima vedere, puiuțul pare să fie într-o formă excelentă.

Citește și :  ADIO Lewis, koala care a emoționat milioane de oameni după ce a fost salvat din flăcări, a murit

Sursa: CNN

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.