Facebook va șterge toate paginile mișcării QAnon

Facebook a anunțat marți că va șterge toate grupurile și paginile care reprezintă QAnon , mișcarea SUA care se referă la un complex de teorii ale conspirației de extremă dreaptă conform cărora în cadrul „statului profund”, adică printre oficialii politici legați de în politica tradițională, ar exista o conspirație împotriva președintelui Donald Trump. Prevederea se referă atât la Facebook, cât și la Instagram, rețeaua socială deținută de Facebook.

Citește și Oroare într-un cămin de bătrâni din Franța! O bătrână de 95 de ani, afectă de Alzheimer a fost violată

Cu toate acestea, ștergerea nu se va aplica conținuturilor individuale și nici utilizatorilor individuali de Instagram care publică frecvent și conținut legat de QAnon și care nu se identifică în mod explicit ca exponenți ai mișcării. Astăzi, mișcarea este considerată de FBI ca o posibilă amenințare teroristă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.