Facebook, Instagram si WhatsApp au picat …din nou !

Facebook întâmpină din nou probleme tehnice. Utilizatorii din mai multe țări din Europa, SUA sau Malaysia nu pot accesa conturile de Facebook, Instagram și WhatsApp.

 

La o lună după blocul care a prăbușit  rețeaua se pare că istoria se repetă. Cele două rețele  sunt blocate, nu permit accesul utilizatorilor, actualizarea paginilor . Chiar și aplicația de mesaje  pare să nu funcționeze

 

Foarte mulți au apelat din nou la Twitter pentru a raporta problemele apărute.

 

Facebook a mai trecut prin probleme similare la mijlocul lunii martie, când utilizatorii din România, dar și din alte regiuni ale lumii, nu au putut posta sau nu pot răspunde mesajelor primite pe Facebook, Instagram și WhatsApp.

 

Te-ar putea interesa și Obsedată de selfie, o mamă își ucide copilul și-l taie în bucăți. ”Nu mă asculta!”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.