Face karate fără picioare și fără mâini: Youssef ne învață că nimic nu este imposibil

Youssef Abu Amira este o persoană cu dizabilități care locuiește în Gaza. Născut fără picioare și cu brațele doar parțial dezvoltate, totuși, nu se lasă de una dintre pasiunile sale, karate, pe care îl practică cu succes.

„Nimic nu este imposibil” și Youssef, care locuiește în lagărul de refugiați din Gaza Beach, mărturisește acest lucru în fiecare zi despre acest lucru cu existența sa.

A absolvit în drept la Colegiul Sharia and Law al Universității Islamice din Gaza , el nu a permis niciodată dizabilității să-l oprească și s-a lansat într-o adevărată „provocare”: karate-ul.

Citește și O thailandeză a fost condamnată la 43 de ani pentru criticarea monarhiei

În vârstă de 24 de ani, și-a arătat abilitățile de luptă cu bățul în timp ce se antrena cu maestrul său la Clubul de Arte Marțiale Al-Mashtal din Gaza, câștigând centura portocalie.
Am vrut să-mi arăt mie și lumii că dizabilitatea este în minte și nu în corp și că nimic nu era imposibil . Am vrut să fac karate pentru a mă putea apăra și visez să particip la campionate internaționale ”, a declarat Youssef pentru Reuters.

Un adevărat exemplu de putere și dorință de a-și depăși limitele, oricât de mari ar fi (sau par).


Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.