„Fabrica de copii” din Nigeria: 12 femei și un bebeluș au fost salvate de autorități

Poliția nigeriană a eliberat 12 femei și un nou-născut dintr-o maternitate ilegală cunoscută drept „fabrica de copii” din statul Ogun din sud-estul Nigeria, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Tinerele între 20 și 25 de ani, au explicat că proprietara lor plăteau bărbații să le lase însărcinate și după ce nășteau copiii erau vânduți.

Citește și NASA avertizează! Un asteroid mare va trece la o distanță mică pe lângă Terra: ”este mare cât Everestul”

“Am arestat proprietara și doi bărbați suspectați de a fi angajați pentru a fertiliza femeile”, a spus Abimbola Oyeyemi. O ”fabrică” similară a fost descoperită în Port Harcourt săptămâna trecută din care au fost salvați 24 de bebeluși și patru femei.

Băiețeii sunt vânduți cu 1.250 de euro în timp ce fetițele la un preț mai mic, a spus poliția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.