Externată din spital cu antibiotice, după 20 de ore moare la numai 13 ani: medicii nu au văzut cancerul

A descoperit că are cancer agresiv și a murit după 20 de ore  ce a primit acel diagnostic teribil la doar 13 ani. Când  Tanisha Baverstock , o tânără sportivă din echipa feminină de fotbal în Marea Brianie a fost învinsă de limfom. După această tragedie, mama Kelly  acuză medicii care au greșit diagnosticul, provocând astfel moartea subită a adolescentei.

Fata avea o tuse sâcâietoare de câteva săptămâni și începuse să piardă din greutate. În urma unor investigatții mediacle la spitalul din Salisbury  în urma unei  radiografii a reieșit „o pată mică pe un plămân”, dar a fost externată cu un tratament pe bază de antibiotice:  „Este doar o mică infecție toracică ”, i s-a spus mamei…

Citește și Explozia de la fabrica de pesticide, care a ucis 20.000 de oameni, încă mai cauzează probleme genetice și după 35 de ani

 

În dimineața următoare, personalul spitalului a contactat familia și li s-a cerut să se prezenye la spital deoarece în urma acelei radiografii era ceva care ”crește în plămânii ei”. În acest moment, fata a fost transferată și internată la Spitalul Copiilor Bristol Royal , unde după cinci ore de așteptare medicii i-au spus familiei despre cancer. A doua zi, la mai puțin de 20 de ore de la descoperirea corectă a diagnosticului, adolescenta a murit  în ciuda eforturilor medicilor care au încercat să-i îndepărteze lichidul care i-a obstrucționat inima și plămânii.

Un raport al Ministerului Sănătății a subliniat că „dacă fetița ar fi fost vizitată la timp și i s-ar fi acordat atenția și  tratamentul potrivit cu siguranță cancerul ar fi putut fi  învins cu succes “.

Ancheta continuă, deși, potrivit BBC , ambele spitale au refuzat să comenteze cazul din motive de confidențialitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.