Expresia unui fetițe născută prin cezariană a făcut înconjurul lumii: s-a uitat urât la medic

Micuța Isabela de Jesus, născută prin cezariană în Brazilia s-a încruntat la medicul care a ajutat-o să se nască după ce i-a stimulat respirația. Din expresia fetiței se pare că fetița nu este prea fericită după ce a fost adusă pe lume. Acest lucru pare a fi demonstrat de fotografia făcută la câteva minute după nașterea ei, în care fetița se uită urât la medic.

Imaginea a fost împărtășită pe Facebook de un fotograf profesionist, Rodrigo Kunstman, angajat de mamă pentru a face câteva fotografii în momentul nașterii fiicei sale.

Citește și „Se transformă în piatră”: viața de chin al unei fetițe de 7 ani din cauza unei boli genetice

Mulți utilizatori ai rețelelor de socializare au glumit despre expresia serioasă a fetiței. Unii din comentarii au susținut că fata s-a supărat pe medic pentru că a scos-o ​​din burtica confortabilă a mamei sale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.