Exploziile din Beirut: numărul morților s-a ridicat la 220, 110 persoane sunt încă date dispărute

Numărul victimelor în urma exploziei unui depozit de îngrășăminte care a devastat centrul Beirut marți trecute a ajuns la 220 , în timp ce cei dați dispăruți, mulți dintre ei lucrători străini, sunt încă 110. Noul bilanț al dezastrului care a distrus portul din Capitala libaneză a fost realizat , potrivit presei locale, de către guvernatorul Marwan Abboud.

Tragedie în Republica Cehă! Incendiu de proporții la etajul 11 al unui bloc: 11 morți printre care și 3 copii

Între timp, armata a anulat căutările în zona portului, unde nu au mai fost găsiți supraviețuitori. Explozia a lăsat 300.000 de oameni fără adăpost, în timp ce sute de mii din oraș trăiesc acum în case rău afectate. Conform estimărilor guvernului libanez, daunele cauzate de dezastru se ridică la trei miliarde de dolari, în timp ce impactul asupra economiei țării ar putea ajunge la 15 miliarde de euro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.