Exploziile din Beirut, guvernatorul: 300.000 de locuitori au rămas fără adăpost

Din cauza exploziilor puternice care au devastat ieri Beirutul “aproximativ 300.000 de locuitori ai capitalei” libaneze “au rămas fără adăpost”. Acest lucru l-a spus guvernatorul Beirut, Marwan Abboud, astăzi pe postul local de televiziune  LBCI.

Beirut, o menajeră își riscă viața și salvează o fetiță înainte de a doua explozie

Cele două explozii puternice, resimțite în Cipru și au fost echivalate la un  cutremur  de magnitudinea de 4,5 și care au provocat moartea a cel puțin 100 de persoane și rănirea altor 4.000.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.