Explozii în timpul festivalului Oktoberfest: 4 răniți

O serie de explozii au stârnit panică printre mulți participanți la o petrecere tematică Oktoberfest din Huntington Beach, California (SUA). Incidentul s-a petrecut în noaptea dintre sâmbătă 5 și duminică 6 octombrie 2019. Conform  site-ului rt.com , patru persoane au fost rănite. Este vorba despre doi civili, prezenți la petrecere și doi pompieri, care au intervenit prompt la fața locului

Exploziile s-au produs în apropierea unui restaurant german din satul Old World . Numeroși martori care au declarat că au văzut și au auzit cel puțin trei explozii, apoi și-au publicat videoclipurile pe Twitter.

Tânără de religie creștin-ortodoxă arsă de vie în Pakistan: Nu a vrut să se convertească la islam / Foto

Motivul exploziilor se datorează unei defecțiuni electrice. Unii clienți ai restaurantului, de fapt, au spus că au la un moment dat s-a luat curentul și apoi a avut loc o primă explozie. În timp ce pompierii cercetau zona din restaurant  s-a declanșat o a doua explozie.

Niciunul dintre cei 4 răniți nu sunt în pericol de a-și pierde viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.