Explozie violenta la Paris: mingi de foc în mijlocul strazii/ VIDEO

Explozie violenta la Paris: mingi de foc în mijlocul strazii/ VIDEO

Incidentul a avut loc în noaptea de 6 spre 7 aprilie într-un apartament de pe Boulevard Macdonald, la nord de Gare du Nord, binecunoscuta stație Eurostar: focul a izbucnit în jurul orei 9.30, dar câteva minute mai târziu a avut loc explozia care a declanșat o propagare rapidă a incendiului.

 

Cel puțin 26 de clădiri au fost implicate în incendiu și activitatea pompierilor a continuat  pe tot parcursul nopții, în încercarea de a stopa flăcările și de a salva locuitorii.

 

Din fericire, nimeni nu a murit și nu ar exista răniți, potrivit Metro.

 

Explozia a aruncat mingi de foc și bucăți de obiecte la zeci sau chiar sute de metri distanță, provocând panică printre numeroși martori. Încă nu există confirmări privind cauzele: cel mai probabil potrivit  pompierilor, explozia ar fi fost cauzată de câteva butelii de gaz  ținute pe un balcon. După incident în întregul cartier, electricitatea a fost tăiată ore întregi.

Te-ar putea interesa și Doi romani au blocat un tren in Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.