Explozie misterioasă pe cerul New York-ului „cauzată de căderea meteoriților din spațiu”

O explozie misterioasă pe cerul New York-ului a avut loc la începutul acestei săptămâni și cel mai probabil a fost un meteorit care a căzut  din spațiu, au susținut specialiștii.

Un bărbat din Waterloo a descris-o ca pe o „lumină rapidă”, care traversează cerul și  „scânteietoare cu un fulger de culori curcubeu”.

Un altul din Golful Alexandriei a spus că au văzut o „minge de foc” înconjurată de milioane de culori:

Los Angeles în flăcări: oamenii fug din metropolă

“Atâtea nuanțe, culoarea focului în centru cu albastru, purpuriu, roz în exterior și o dungă  albă super strălucitoare”, a spus  pentru American Meteor Society . “A fost frumos!” Majoritatea persoanelor care au văzut evenimentul ciudat din New York a afirmat că fluxul de lumină și zgomotul au durat între 1,5 și 3,5 secunde.

Câteva mii de meteori lovesc în atmosfera Pământului în fiecare zi, dar marea majoritate apar peste oceane și regiuni nelocuite, iar mulți mulți sunt mascați de lumina zilei.

 De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.