Explozie la o uzină chimică din Barcelona. Cel puțin trei persoane au murit

Cel puțin trei persoane au murit într-o explozie la o uzină chimică din Barcelona, au anunţat marţi autorităţile locale, potrivit Reuters. Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciilor catalane de urgență, incendiul a fost stins, iar cei mai mulți dintre răniți au suferit arsuri.

Serviciile de urgenţă locale au declarat că se coordonează cu pompierii şi cu compania respectivă pentru a determina ce tip de substanţe au fost afectate de explozie.

Citește și Mireasă trădată de noul ei soț cu mama ei în luna de miere: nouă luni mai târziu soacra și ginerele au un fiu

Uzina unde a avut loc deflagraţia este situată în cartierul La Verneda din metropola catalană.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.