Explozie într-o fabrică de artificii: 4 morți și 93 de răniți

Numărul victimelor exploziei  la o fabrică de artificii din districtul Hendek din Sakarya din nord-vestul Turciei este de cel puțin patru morți și 93 de răniți. Acest lucru a fost anunțat de ministrul turc al Sănătății, Fahrettin Koca. Majoritatea răniților ar fi suferit leziuni din cauza zgomotului foarte puternic, care a fost auzit până la cincizeci de kilometri distanță.

Se teme că bilanțul victimelor ar putea crește, având în vedere că la momentul explozie 186 de lucrători erau la serviciu și mulți dintre aceștia se află încă în interiorul fabricii.  Nu se cunosc încă cauzele exploziei. În trecut, cel puțin două incidente similare semnificative au avut loc în aceeași fabrică, în 2009 și 2014, care au avut ca urmare moartea a 2 lucrători și rănirea altor 39.

Oroare într-o închisoare din Afrin: mai multe femei kurde au fost găsite în condiții inumane

La fața locului au ajuns 85 de ambulanțe și două  elicoptere. Potrivit autorităților, în depozitele fabricii erau 110 tone de explozibili.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.