Explozie în zona internațională din Kabul: cel puțin 5 morți și 50 răniți

O explozie de proporții s-a produs în Kabul, zona orașului care găzduiește organizații și personal internațional provocând cel puțin 5 morți și 50 de răniți, a declarat  Ministerul Afacerilor de Interne afgan, potrivit căruia atacul, aparent a fost realizat cu o mașină capcană.

Grav accident între două autobuze: 15 morți și 22 răniți

Atacul a fost revendicat de talibani și a fost îndreptat împotriva forțelor străine. Explozia s-a produs în apropierea diferitelor clădiri civile.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.