Explozie devastatoare într-un bloc din Slovacia. Cel puțin cinci persoane au murit și mai mulți răniți

Cel puțin cinci persoane au murit într-o explozie într-o clădire de apartamente din cauza unei scurgeri de gaz din Presov, Slovacia.

Potrivit unor martori, mai mulți  locatari au fost blocați  pe acoperișul clădirii în flăcări. Potrivit Direcției de Pompieri, clădirea cu 12 etaje este în pericol să se prăbușească. Focarul a fost raportat între etajele nouă și 12 și mulți locuitori au fugit pe acoperiș.

Citește și Deși nu a locuit niciodată în Germania, o româncă a primit de la statul german 45.000 € alocații pentru copii

Poliția a numit situația „foarte gravă”. O purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgență, Alena Krcova, a declarat că sunt mai mulți răniți. Ceilalți locuitori  au fost evacuați la o școală din apropiere.

https://youtu.be/87yaoJQbZ5Y

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.