Explozie devastanta intr-un centru comercial din Florida: douazeci de raniti

Explozie devastanta intr-un centru comercial din Florida: douazeci de raniti

Sâmbătă o explozie cauzată probabil de o scurgere de gaz, a afectat grav un centru comercial din Plantation, în statul Florida. Potrivit ziarelor locale, cel puțin douăzeci de persoane au fost rănite dintre care două sunt în prezent spitalizate în condiții critice. Numeroase echipe de pompieri au intervenit la fața locului și au evacuat structura.
Imediat după evacuarea clădirilor afectate de explozie, salvatorii au transportat răniții în spitalele orașului.

În prezent, nu este clar dacă centrul comercial era deschis publicului în momentul exploziei. Numeroși cetățeni și jurnaliști de la posturile de televiziune locale publică au distribuit zeci de videoclipuri cu zonele afectate de devastare.

 

Potrivit unor martori, resturile generate de explozie ar fi fost aruncate la câțiva metri distanță de centrul comercial.

Te-ar putea interesa și Oroare: la doar 12 ani, Diego a fost ucis cu 30 de lovituri de cutit, muscat de caini si castrat

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.