Explozie de proportii la o centrala de gas din China: 10 morti

Explozie de proportii la o centrala de gas din China: 10 morti

O explozie  de proporții a avut loc azi noapte la o fabrică de gaz din Yima, China. Bilanțul victimelor este în continuă creștere: 10 morți, 19 persoane sunt în stare gravă iar alți cinci sunt dați dispăruți.  Explozia a distrus ferestrele la o distanță de trei kilometri și a aruncat în aer ușile clădirilor, potrivit rapoartelor de presă chineze de stat.

 

Toată producția a fost oprită.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Maxima alerta de terorism la Roma, mesaj interceptat: ”Maine ma duc in cer”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.