Explozie de proporții într-un centru medical din Teheran: multe decese

Tragedia în Iran unde a avut loc o explozie într-o centru medical probabil din cauza unor containere cu gaz, care a provocat moartea a cel puțin 19 persoane, inclusiv 15 femei . Alte 14 persoane au fost  rănite și transferate la spital, conform rapoartelor agenției de știri ISNA.

Incidentul a avut loc în seara zilei de marți 30 iunie 2020 în centrul medical Sina At’har .

Un purtător de cuvânt al Direcției de Pompieri din Teheran a declarat în cadrul televiziunii  de stat că explozia s-a produs atunci când containerele de gaz au luat foc în subsolul clinicii. Unele dintre victime se aflau la etajele superioare în sălile de operații și și-au pierdut viața din cauza căldurii și a fumului.

Pompierii care în mai puțin de două ore au domesticit incendiul sunt prezenți la fața locului, precum și autoritățile care vor avea sarcina de a clarifica dinamica incidentului.

Cernobâl, după 34 de ani au fost publicate documentele secrete care aruncă lumina asupra dezastrului

Accidentul a avut loc patru zile după ce o altă explozie în apropierea unui complex militar a zguduit capitala iraniană . Un incident a avut loc în zona Parchin din sud-estul Teheranului, din cauza pierderii rezervoarelor de gaz, potrivit Ministerului Apărării iranian, care a explicat că nu s-au produs victime. Se pare că în Parchin s-ar fi efectuat teste de explozie convenționale aplicabile energiei nucleare . Ceea ce Iranul a negat întotdeauna.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.