Explozie de proporții în Madrid! O clădire s-a prăbușit parțial provocând 2 morți și 8 răniți

O clădire rezidențială a fost grav avariată de o explozie din Madrid. Cel puțin două persoane au murit în explozie, aparent cauzată de o scurgere de gaz.

Postările pe rețelele de socializare au arătat o clădire rezidențială pe mai multe niveluri, cu daune grave și resturi împrăștiate peste stradă.

Fumul se vedea ridicându-se de pe scena din tot orașul. Un martor a declarat pentru ziarul local din Madrid ABC că „totul a zguduit ca o bombă” și că „o mare parte din fațadă a căzut”.

Citește și Egiptul continuă să rezerve surprize: s-a descoperit templul mortuar al soției regelui Tethys

Pompierii, poliția și lucrătorii specializați în situații de urgență se aflau la fața locului și zona înconjurătoare a fost evacuată. Cu toate acestea, pompierii nu ar fi putut intra în clădire din cauza unui incendiu în curs.

Explozia a avut loc chiar înainte de ora 15:00, ora locală în Calle de Toledo, o artă principală chiar la sud de centrul orașului. Clădirea, care ar fi fost deținută de arhiepiscopie, este situată lângă o școală, o biserică și un azil de bătrâni. Se pare că a găzduit preoți în pregătire.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.