Explozie de infecții de coronavirus în Franța! Peste 6 mii în 24 de ore

Explozie de noi cazuri de coronavirus în Franța. Potrivit Ministerului Sănătății din Paris, există 6.111 de noi infecții de la Covid-19 înregistrate în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de la sfârșitul blocării și cel de-al doilea de la începutul urgenței, după cele 7.578 de cazuri anunțate pe 30 martie.

Un afiș funerar special: decedata arată degetul mijlociu. Rudele: ”Fotografia o reflectă, era originală”

Noile date au adus numărul de infecții la 259.698.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.