Explozia unui rezervor de combustibil din Beirut a provocat 4 morți și 50 de răniți, inclusiv copii

O explozie a devastat cartierul Tarek al-Jadidah din Beirut: numărul este de patru morți și sunt peste 50 de răniți, inclusiv copii cu arsuri grave, potrivit canalului de televiziune al-Jadeed. Cauzele exploziei sunt încă de clarificat .

O  incendiu ar fi avut loc într-un depozit care ar fi ajuns un rezervor de benzină care explodat, declanșând un incendiu imens în zonă, a spus al-Jadeed, precizând că proprietarul a fost arestat a depozitului care depozitase benzina în clădire.

Citește și Omul cu cel mai mare penis din lume este de fapt un…mincinos !

Echipele de protecție civilă lucrează pentru a ajuta oamenii blocați în casele afectate de explozie și incendiu. Cauza exploziei inițiale, deocamdată, nu a fost identificată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.