Expertul: “Covid va rămâne printre noi pentru întotdeauna, vor fi necesare vaccinări globale repetate”

Coronavirusul va rămâne printre noi pentru „ întotdeauna, într-o formă sau alta”, și vor fi necesare vaccinări  repetate pentru combaterea acestuia. Acest lucru a declarat pentru BBC Sir Mark Walport, unul dintre membrii Sage, comitetul științific care sfătuiește guvernul britanic.

Tânărul de 14 ani care a prezis coronavirusul, șochează din nou: ” Ne așteaptă o nouă catastrofă”

Pentru a controla pandemia, a spus el, va fi nevoie de o „vaccinare globală”. Cu toate acestea, covid-19 nu este o boală precum varicela, care poate fi eradicată cu un vaccin, a spus expertul. “Acesta este un virus care va fi întotdeauna la noi, într-o formă sau alta, și cu siguranță va necesita vaccinări repetate. Deci, la fel ca și  gripa, va trebui să repetăm ​​vaccinările la intervale regulate”, a spus Sir Mark.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.