Există vreo legătură între infarct și apă? Dar între infarct și o simplă aspirină? Iată ce spune medicul

Câtă lume cunoașteți care spune că nu vrea să bea nimic înainte de culcare pentru că trebuie să se trezească de foarte multe ori în timpul nopții?!

Apa

Băutul apei într-un timp anume îi maximizeaza acesteia eficiența în corp:

2 pahare cu apă, după trezire – ajută la activarea organelor interne

1 pahar cu apă cu 30 de minute înaintea unei mese – ajută la digestie

1 pahar cu apă înaintea unei băi – ajută la scăderea tensiunii arteriale

1 pahar cu apă înainte de a merge la culcare – preîntâmpină atacul cerebral sau infarctul

Mușchii de la picioarele au nevoie de hidratare când se chircesc și durerea te trezește. A bea apă înainte de culcare ajută la prevenirea cârceilor

Citește și Studiu: Coronavirusul nostru este foarte similar cu cel al pangolinelor vândute în China

Aspirina

Potrivit publicației The Saint Luis American, Dr. Virend Somers este cardiolog la Clinica Mayo, și este prim autor al raportului publicat la 29 iulie 2008 în Jurnalul Colegiului American de Cardiologie. Iata ce zice el:

Majoritatea infarcturilor apar în timpul zilei, între orele 6:00 și 18:00. A face un infarct în timpul nopții, când inima ar trebui sa se odihnească, înseamnă că s-a întâmplat ceva neobișnuit.

Dr.Somers și colegii săi au muncit timp de un deceniu pentru a arăta că de vină este apneea de somn.  Dacă iei o aspirină pe zi, atunci ia-o seara.

Aspirina are un timp de înjumătățire de 24 de ore; de aceea, dacă majoritatea infarcturilor se petrec în orele mici ale dimineții, aspirina ar fi mai puternică în sistemul tău. Dar atenție, aspirina rămâne timp îndelungat în cutia cu medicamente, chiar ani de zile (când se învechește, miroase ca oțetul).

Dacă infarctul are loc:

– Dizolvați imediat 2 aspirine în gură și înghiți-ți-le cu puțină apă. – Sunați la salvare
– Sunați un vecin sau pe un membru al familiei care locuiește în apropiere.
– Spuneți-i: “infarct!”
– Spuneți-i că ați luat 2 aspirine.
– Așezați-vă într-un scaun sau fotoliu în fața ușii și așteptați sosirea acestora. – Nu stati întins, ci pe șezut !!!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.