Există iubire și după moarte: un bărbat merge în fiecare zi să privească marea ducând poza soției decedată FOTO

Există iubire și după moarte !

O imagine care circulă pe web, demostrează cât de profund poate fi acel sentiment numit DRAGOSTE.

Se întâmplă pe malul mării din Gaeta, un orășel din provincia Latina în Italia. Un bărbat în vârstă merge în fiecare zi pe malul mării ducând cu el poza soției sale decedate plângându-i  absența..

Pentru el se pare că viața a devenit insuportabilă fără ea…

Din gestul său, se vede că între cei doi a fost cu adevărat o dragoste mare iar acea fotografie îl face să nu se simtă singur…. acel gest o aduce mai aproape de inima lui. Își dă seama că nu o va mai putea îmbrățișa niciodată dar ea va rămâne pentru totdeauna vie în sufletul și inima lui.

Alertă în toată Europa: paste italiane contaminate cu insecte

PicsArt 1Un gest care valoarează mai mult decât o mie de cuvinte, o imagine care arată cât de puternică este dragostea acestui bătrân care și-a pierdut pentru totdeauna soția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.